Nyíregyházi Szakképzési Centrum

SZC logo
 • Intézményeink
 • Hírek
 • Galéria
 • Közérdekű adatok
Széchenyi 2020

Hírek


2021. nov. 25.


SZC

  A Bánki egy KINCS

  A Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) 2021. november 25-én, a Millenáris Park „D” épületében tartja az első KINCS Smart Family Fesztivált.

  A Bánki egy KINCS

  A SMART FAMILY CIKKE:

  ( https://www.smartfamily.hu/smart-family-fesztival )

  A KINCS Smart Family Centrum működésének elsődleges célja olyan magyar innovációk létrejöttének és széles körű elterjedésének elősegítse, amelyek megkönnyítik a magyar családok életét, hozzájárulnak a családok nagyobb jólétéhez és jóllétéhez.

  Ezért hirdettük meg idén a Smart Family Nagydíj 2021 pályázatot, melyre hat kategóriában vártuk a startupok jelentkezését: Társadalmi és közösségi innovációk, E-egészség, A jövő oktatása, Okos családi otthonok, Családi kassza, Zene és kreatív megoldások a családnak. A beérkezett 80 jelentkezőből, a nemrégiben megrendezett elődöntőben előadott pitchek alapján, 44 startup jutott tovább a verseny döntőjébe. Minden döntőbe jutott pályázó részesül a KINCS Smart Family Package díj nyújtotta bemutatkozási és promóciós lehetőségekből. A családokért felelős miniszterből, a Gránit Bank, a MOL, a Tungsram, a Béres Gyógyszergyár, a Design Terminál vezetőiből, valamint az Innovációs és Technológiai Minisztérium, a Budapesti Corvinus Egyetemés a KINCS elnökéből álló zsűri közülük választja ki a nagydíjasokat és a különdíjasokat.

  A Smart Family Fesztivál keretein belül kerül sor a KINCS Smart Family Nagydíj 2021 díjak átadására. Az ünnepélyes díjátadó mellett az egész napos rendezvényen a magyar és a térségbeli üzleti innovációért és startup ökoszisztémáért elhivatott szakemberek izgalmas kerekasztalbeszélgetései nyújtanak keretet az együtt gondolkodáshoz. A program során közel félszáz már a termékével piacon levő vagy legalább prototípussal rendelkező startup mutatkozik be, a fesztivál részeként megszervezett kiállítás személyes találkozási lehetőséget nyújt partnereinkkel, az ökoszisztéma legjelentősebb nagyvállalataival, magyar egyetemekkel és egyéb szervezetekkel.

  Forrás: https://www.smartfamily.hu/smart-family-fesztival 

  KAPCSOLÓDÓ HÍREK


  Kreatív pályázat alsósoknak: storyboard

  Kreatív pályázat alsósoknak: storyboard

  Használd ki az otthon töltött időt és vegyél részt a Nyíregyházi Szakképzési Centrum alsó tagozatosoknak szóló pályázatán!

  2021. máj. 14.


  SZC

  Okleveles technikusképzés indul Nyíregyházán

  Okleveles technikusképzés indul Nyíregyházán

  A Nyíregyházi Szakképzési Centrum és a Nyíregyházi Egyetem együttműködésével 2021. szeptemberében egy-egy osztály kezdheti meg okleveles technikusképzés keretében tanulmányait a Nyíregyházi SZC Bánki Donát Műszaki Technikum és Kollégiumban és a Nyíregyházi SZC Széchenyi István Technikum és Kollégiumban.

  2021. jún. 21.


  SZC

  Kedves végzős diákok

  Kedves végzős diákok

  A Nyíregyházi Szakképzési Centrum valamennyi dolgozója nevében gratulálok a ballagásotokhoz!

  2021. jún. 21.


  SZC

  Széchenyi 2020