Ugrás a fő tartalomra

4400 Nyíregyháza, Dugonics utca 10-12.


+3642512371

Széchenyi 2020

Hírek


2021. nov. 25.
SZC

    A Bánki egy KINCS

    A Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS) 2021. november 25-én, a Millenáris Park „D” épületében tartja az első KINCS Smart Family Fesztivált.

    A Bánki egy KINCS

    A SMART FAMILY CIKKE:

    ( https://www.smartfamily.hu/smart-family-fesztival )

    A KINCS Smart Family Centrum működésének elsődleges célja olyan magyar innovációk létrejöttének és széles körű elterjedésének elősegítse, amelyek megkönnyítik a magyar családok életét, hozzájárulnak a családok nagyobb jólétéhez és jóllétéhez.

    Ezért hirdettük meg idén a Smart Family Nagydíj 2021 pályázatot, melyre hat kategóriában vártuk a startupok jelentkezését: Társadalmi és közösségi innovációk, E-egészség, A jövő oktatása, Okos családi otthonok, Családi kassza, Zene és kreatív megoldások a családnak. A beérkezett 80 jelentkezőből, a nemrégiben megrendezett elődöntőben előadott pitchek alapján, 44 startup jutott tovább a verseny döntőjébe. Minden döntőbe jutott pályázó részesül a KINCS Smart Family Package díj nyújtotta bemutatkozási és promóciós lehetőségekből. A családokért felelős miniszterből, a Gránit Bank, a MOL, a Tungsram, a Béres Gyógyszergyár, a Design Terminál vezetőiből, valamint az Innovációs és Technológiai Minisztérium, a Budapesti Corvinus Egyetemés a KINCS elnökéből álló zsűri közülük választja ki a nagydíjasokat és a különdíjasokat.

    A Smart Family Fesztivál keretein belül kerül sor a KINCS Smart Family Nagydíj 2021 díjak átadására. Az ünnepélyes díjátadó mellett az egész napos rendezvényen a magyar és a térségbeli üzleti innovációért és startup ökoszisztémáért elhivatott szakemberek izgalmas kerekasztalbeszélgetései nyújtanak keretet az együtt gondolkodáshoz. A program során közel félszáz már a termékével piacon levő vagy legalább prototípussal rendelkező startup mutatkozik be, a fesztivál részeként megszervezett kiállítás személyes találkozási lehetőséget nyújt partnereinkkel, az ökoszisztéma legjelentősebb nagyvállalataival, magyar egyetemekkel és egyéb szervezetekkel.

    Forrás: https://www.smartfamily.hu/smart-family-fesztival 

    Megosztás

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Lányok napja 2024

    Lányok napja 2024

    Tudod mi szeretnél lenni a jövőben vagy még keresed erre a választ?

    2024. ápr. 19.
    SZC
    Állásbörze az egyetemen

    Állásbörze az egyetemen

    Megnyitotta kapuit!

    2024. márc. 27.
    SZC
    Pí nap

    Pí nap

    A Nyíregyházi Egyetem Matematika és Informatika Intézet már 3. alkalommal rendezte meg március 13-án a pí napot, a matematika ünnepét.

    2024. márc. 14.
    SZC


    KIMIKK
    Erasmus+Európai Kohéziós AlapEurópai Szociális Alaphatártalanul!Pénziránytű
    Széchenyi 2020

      • SZC logo fehér
      • Nyíregyházi Szakképzési Centrum

        4400 Nyíregyháza, Dugonics utca 10-12.

      • Telefon: +3642512371

        E-mail: info@nyszc.hu


      2024Nyíregyházi Szakképzési Centrum