Nyíregyházi Szakképzési Centrum

SZC logo
  • Intézményeink
  • Hírek
  • Galéria
  • Közérdekű adatok
Széchenyi 2020

Hírek


2021. okt. 19.


SZC

    Foglalkoztatási Fórum

    Nyíregyházi Foglalkoztatási Paktum Foglalkoztatási Fórum ülés

    Foglalkoztatási Fórum

    A Nyíregyházi Szakképzési Centrum Központi Képzőhelyén került megrendezésre a Nyíregyházi Foglalkoztatási Paktum Foglalkoztatási Fórum ülése 2021. október 19-én, ahol dr. Kovács Ferenc Polgármester úr köszöntőjét követően értékes előadások hangzottak el. Dr. Nagy Ervin Miklós a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztályának főosztályvezetője a megyei munkaerőpiaci képzések alakulásáról adott képet a jelenlévők részére. Gurbánné Papp Mária a Nyíregyházi Szakképzési Centrum főigazgatója a szakképzésben elérhető tanulási utakat, míg Késmárki Zoltán Zsoltné a Nyíregyházi Egyetem felnőttképzési szakmai vezetője a Nyíregyházi Egyetemen elérhető képzési, továbbképzési és kompetenciafejlesztési lehetőségeket mutatta be. Szabó József Mihály a LEGO® Education Academy Teacher Trainere megismertette a jelenlévőkkel hogy zajlik a vállalati csapatépítés LEGO®-s környezetben, majd a rendezvényt Kajdy József, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara stratégiai koordinátorának szakképzési munkaszerződéseket bemutató prezentációja zárta.

    GALÉRIA

    Foglalkoztatási Fórum 2021.10.19.

    foglalk042.jpg
    foglalk072.jpg
    foglalk033.jpg
    foglalk087.jpg
    foglalk011.jpg
    foglalk012.jpg
    foglalk036.jpg
    foglalk065.jpg
    foglalk059.jpg
    foglalk069.jpg

    KAPCSOLÓDÓ HÍREK


    Kreatív pályázat alsósoknak: storyboard

    Kreatív pályázat alsósoknak: storyboard

    Használd ki az otthon töltött időt és vegyél részt a Nyíregyházi Szakképzési Centrum alsó tagozatosoknak szóló pályázatán!

    2021. máj. 14.


    SZC

    Okleveles technikusképzés indul Nyíregyházán

    Okleveles technikusképzés indul Nyíregyházán

    A Nyíregyházi Szakképzési Centrum és a Nyíregyházi Egyetem együttműködésével 2021. szeptemberében egy-egy osztály kezdheti meg okleveles technikusképzés keretében tanulmányait a Nyíregyházi SZC Bánki Donát Műszaki Technikum és Kollégiumban és a Nyíregyházi SZC Széchenyi István Technikum és Kollégiumban.

    2021. jún. 21.


    SZC

    Kedves végzős diákok

    Kedves végzős diákok

    A Nyíregyházi Szakképzési Centrum valamennyi dolgozója nevében gratulálok a ballagásotokhoz!

    2021. jún. 21.


    SZC

    Széchenyi 2020