Ugrás a fő tartalomra

4400 Nyíregyháza, Dugonics utca 10-12.


+3642512371

Széchenyi 2020

Intézményeink adatai


Nyíregyházi SZC Bánki Donát Műszaki Technikum és KollégiumNyíregyházi SZC Bánki Donát Műszaki Technikum és Kollégium

A Bánki a megye legnagyobb műszaki középiskolája, „a mérnökképzés előszobája”! Iskolánk egy olyan innovatív technikum, ahonnan tanulóink nagy számban tanulnak tovább a műszaki felsőoktatás különböző intézményeiben. Elmondható, hogy diákjainkat már végzős korukban keresik a megye és régió nagy- és középvállalatai, vállalkozói. Büszkék vagyunk arra, hogy tanítványaink több évtizede sikeresen szerepelnek országos és nemzetközi tanulmányi és szakmai versenyeken. Tanáraink törekednek lépést tartani szakmájuk rohamosan fejlődő technikájával, és ezt a XXI. századi elvárást igyekeznek tanítványaikban is tudatosítani. Nemzetközi hírnévnek örvendő innovációs csapatunk, a BÁNKIROBOT Team számos elismerést szerzett az elmúlt években. A Microsoft Innovatív Iskola Porgram és a Ford Karrierprogram részvevői vagyunk.

Nyíregyházi SZC Bencs László Szakképző IskolaNyíregyházi SZC Bencs László Szakképző Iskola

Iskolánk a hátrányos és a halmozottan hátrányos helyzetű fiatalok szakmai képzésével foglalkozó intézmény, amely esélyt teremt diákjainak a munkaerőpiacon szakképzett munkaerőként történő elhelyezkedésére. Ezzel lehetővé téve egy minőségileg jobb élet feltételeinek a megalapozását. Legfontosabb feladatunk az esélyegyenlőség megteremtése, a munkaerőpiac igényeinek kiszolgálása. Olyan korszerű infrastrukturális feltételeket biztosítunk a szakmai ismeretek elsajátításához, amely a 21. század oktatásának és szakképzésének valamennyi követelményét biztosítani tudja. A tanulók igényeihez rugalmasan alkalmazkdó, innovatív feljesztéseket megvalósító, együttműködésre törekvő iskola.

 • Telefon

  +36701995594

 • Weboldal

 • Cím

  4400 Nyíregyháza, Tiszavasvári út 12.

Nyíregyházi SZC Inczédy György Szakképző Iskola és KollégiumNyíregyházi SZC Inczédy György Szakképző Iskola és Kollégium

Iskolánk az elmúlt évtizedekben a helyi gazdaság igényeihez alkalmazkodva alakította ki szakmai képzési szerkezetét. Elődjét 1885-ben Nyíregyházi Alsófokú Ipariskolaként hozták létre. Jelenleg a képzés nagyobbik része szakképző iskolában történik, de három ágazatban technikusi végzettséget is szerezhetnek tanulóink. Az iskola kiemelkedően fontos feladata a magas színvonalú angol nyelvi- és informatikai képzés.

 • Telefon

  +36701995604

 • Weboldal

 • Cím

  4400 Nyíregyháza, Árok utca 53.

Nyíregyházi SZC Sipkay Barna TechnikumNyíregyházi SZC Sipkay Barna Technikum

Iskolánk a megye, illetve a régió területén hagyományosan a legnagyobb múlttal és tanulólétszámmal rendelkező iskola a kereskedelem, turizmus- vendéglátás területén. Aktívan közreműködünk a megye és a város gasztronómiához köthető rendezvényeiben. Kollégáink és diákjaink rendre megmérettetik magukat országos szakmai versenyeken, ezzel biztosítva a modern szakmai trendek beépülését oktatásunkba. Több évtizedes kapcsolatunk a gazdálkodókkal biztosítja a sikeres együttműködést a duális szakképzésben.

 • Telefon

  +3642512340

 • Weboldal

 • Cím

  4400 Nyíregyháza, Krúdy Gyula utca 32.

Nyíregyházi SZC Széchenyi István Technikum és KollégiumNyíregyházi SZC Széchenyi István Technikum és Kollégium

Az iskola több, mint 100 éves múlttal rendelkező közgazdasági képzése mellett folyamatosan bővíti a képzési kínálatát. Intézményünk az érettségi, a verseny és a nyelvvizsgaeredmények, a felsőoktatásban továbbtanulók száma alapján, valamint a pedagógiai hozzáadott értéket figyelembe véve az ország legjobb szakképző iskolái közé tartozik. Igyekszünk diákjainkat olyan használható tudással felvértezni, amely lehetőséget biztosít számukra a munkába állásra és a felsőfokú tanulmányok folytatására egyaránt.

 • Telefon

  +3642512350

 • Weboldal

 • Cím

  4400 Nyíregyháza, Városmajor utca 4.

Nyíregyházi SZC Teleki Blanka Szakképző Iskola és KollégiumNyíregyházi SZC Teleki Blanka Szakképző Iskola és Kollégium

A Teleki és előd intézménye évtizedek óta gyönyörű zöldövezetben várja a szakmát elsajátítani akaró tanulókat. A korszerű módszertani tudással rendelkező oktatóknak köszönhetően jó eredményt érünk el az iskolába hátránnyal érkező tanulók felzárkóztatása, piacképes szakmák oktatása terén. Kiemelt feladatként kezeljük a tanulói lemorzsolódás csökkentését, az iskolát végzettség nélkül elhagyók oktatásba történő visszavezetését, valamint a partnereinkkel való kapcsolattartást.

 • Telefon

  +3642278456

 • Weboldal

 • Cím

  4450 Tiszalök, Ady Endre utca 35.

Nyíregyházi SZC Tiszavasvári Szakképző Iskola és KollégiumNyíregyházi SZC Tiszavasvári Szakképző Iskola és Kollégium

A szakképzés területén 1946 óta jelentős szerepet töltünk be Tiszavasvári vonzáskörzetében. Az iskola az elmúlt hetvenöt év alatt többször is képes volt megújítani képzési rendszerét, kielégítve a térség munkaadóinak igényét, ezáltal tanulók ezreinek adott biztos megélhetést nyújtó szakmát. Tanműhelyeinkben a legmodernebb eszközökkel folyik az oktatás, modern számítógépekkel és multimédiás berendezésekkel segítjük tanulóink munkáját.

 • Telefon

  +3642520045

 • Weboldal

 • Cím

  4440 Tiszavasvári, Petőfi Sándor utca 1.

Nyíregyházi SZC Vásárhelyi Pál TechnikumNyíregyházi SZC Vásárhelyi Pál Technikum

Az „ÉVISZ” a régió egyik meghatározó középiskolája, ahol építőipar, környezetvédelem és vízügy ágazatban képezünk technikusokat. Diákjaink hagyományosan jól szerepelnek az Ágazati Szakmai Érettségi Vizsgatárgyak Versenyén és az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyeken, ennek köszönhetően az elmúlt években iskolánk első helyezett lett a Környezetvédelem – vízgazdálkodás szakmai rangsorban. Tanulóink közül sokan műszaki egyetemeken, főiskolákon folytatják tanulmányaikat. Az itt végzett technikusok el tudnak helyezkedni szakmájukban, vagy önálló vállalkozóként tudnak dolgozni.

 • Telefon

  +36701995710

 • Weboldal

 • Cím

  4400 Nyíregyháza, Vasvári Pál utca 16.

Nyíregyházi SZC Wesselényi Miklós Technikum és KollégiumNyíregyházi SZC Wesselényi Miklós Technikum és Kollégium

A Wesselényi a megye egyik legnagyobb tanulólétszámmal rendelkező iskolája. Piacképes szakmákat kínálunk, így tanulóink gyakorlati képzése a város nagyvállalatainál és a KKV szektorban történik. Külföldi gyakorlati tapasztalatszerzésre is lehetőséget biztosítunk az Erasmus+ program keretében pl. Olaszországban, Portugáliában. Modern, felújított iskola-komplexumban (saját, jól felszerelt tanműhelyek, kollégium, sportcsarnok) tanulhatnak diákjaink. A nevelés-oktatás területén folyamatos a fejlődés, a nevelőtestület innovatív szemlélettel rendelkezik. Élénk a sport- és a kulturális élet, támogatjuk a diákok kreatív kezdeményezéseit pl. tekerd! csoport működése. Városunk diákpolgármestere is iskolánk tanulója.

 • Telefon

  +3642512370

 • Weboldal

 • Cím

  4400 Nyíregyháza, Dugonics utca 10-12.

Nyíregyházi SZC Zay Anna Technikum és KollégiumNyíregyházi SZC Zay Anna Technikum és Kollégium

A Zay Szabolcs-Szatmár-Bereg megye legnagyobb szociális és egészségügyi szakképző intézménye. Az iskola kiemelt céljai között szerepel a tanulók teljes személyiségének fejlesztése mellett a felsőfokú tanulmányokra és a szakképesítésekre történő felkészítés. A gyakorlati képzés a duális képzőpartnereknél történik, mely biztosítja, hogy munkavállalóként önálló, felelősségteljes munkát végezzenek.

 • Telefon

  +36701996735

 • Weboldal

 • Cím

  4400 Nyíregyháza, Család utca 11.Erasmus+Európai Kohéziós AlapEurópai Szociális Alaphatártalanul!Pénziránytű
Széchenyi 2020

  • SZC logo fehér
  • Nyíregyházi Szakképzési Centrum

   4400 Nyíregyháza, Dugonics utca 10-12.

  • Telefon: +3642512371

   E-mail: info@nyszc.hu


  2024Nyíregyházi Szakképzési Centrum