Ugrás a fő tartalomra

4400 Nyíregyháza, Dugonics utca 10-12.


+3642512371

Széchenyi 2020

Tánc instruktor (Latin tánc szakirány)


A Tánc instruktor tánciskolák, táncstúdiók és fitnesz és wellness klubok csoportos órák tartására alkalmas részlegében tánc instruktori feladatot lát el, tánc órát tart különböző tanult stílus irányzat szerint. Csoportos foglalkozásokat vezet, koreográfiákat készít a latin táncok alaplépéseire építve. Felhasználja többek között a samba, cha cha cha, rumba, jive, mambó/salsa, merengue és más rokon táncok lépésanyagát. Követi az aktuális trendeket, ennek megfelelően koreográfiai repertoárját bővíti. Képes a latin táncokra jellemző speciális izolációk, lépéstechnikák pontos kivitelezésére, ezek oktatására.     A Tánc instruktor tánciskolák, táncstúdiók és fitnesz és wellness klubok csoportos órák tartására alkalmas részlegében tánc instruktori feladatot lát el, tánc órát tart különböző tanult stílus irányzat szerint. 

Csoportos foglalkozásokat vezet, koreográfiákat készít a latin táncok alaplépéseire építve.

Felhasználja többek között a samba, cha cha cha, rumba, jive, mambó/salsa, merengue és más  

rokon táncok lépésanyagát. Követi az aktuális trendeket, ennek megfelelően koreográfiai repertoárját bővíti. Képes a latin táncokra jellemző speciális izolációk, lépéstechnikák pontos  

kivitelezésére, ezek oktatására. Tevékenysége a lakosság fittségi állapotának javítására irányul, népszerűsíti az egészséges életmódot, egészségmegőrzést és a mozgásprogramokat, népszerűsíti az egyetemes tánckultúrát. Szóbeli konzultáció, írásbeli kérdőív vagy különböző videotechnika révén segíti az ügyfelet abban, hogy megtalálja az érdeklődésének, az edzettségi szintjének, a testalkatának, fizikai állapotának megfelelő egyéni és/vagy kollektív rekreációs mozgásprogramot.

Iskolai előképzettség

Érettségi végzettség

Szakmai előképzettség

nem szükséges

Egészségügyi alkalmassági követelmény

nem szükséges

Szakmai gyakorlat

nem szükségesKIMIKK
Erasmus+Európai Kohéziós AlapEurópai Szociális Alaphatártalanul!Pénziránytű
Széchenyi 2020

  • SZC logo fehér
  • Nyíregyházi Szakképzési Centrum

   4400 Nyíregyháza, Dugonics utca 10-12.

  • Telefon: +3642512371

   E-mail: info@nyszc.hu


  2024Nyíregyházi Szakképzési Centrum