Tisztítás-technológiai szolgáltatásvezető – Housekeeping -Stewarding
A Housekeeping-Stewarding területet vezető személy, a szálláshely motorja. A beosztottak, takarítást végző kollégák munkavégzéséért felelős. A legfontosabb feladata az ellátandó területeken folyó munka megszervezése, és mint egy részleg vezetője, tervezési, irányítói, szervezési és ellenőrzési, értékelési tevékenysége van. Kapcsolatot tart a szálláshely többi részlegének vezetőjével (Front Office, Karbantartás, Szobaszerviz, Étterem, Rendezvény) valamint a beszállítókkal és a szakmai szervezetekkel is. Rendkívül felelősségteljes munkakör. A feladatai közé tartozik többek között a megfelelő színvonal biztosítása a szálláshely teljes területén, a vendégek szállodával szembeni, tisztasággal összefüggő elvárásainak teljesítése, a vendégszobák, vendégterek, raktárak ellenőrzése tisztasági és műszaki szempontból.
Ajánlott azoknak a fiataloknak, akik szeretnének vezetői pozíciót betölteni, fontos számukra a precizitás és a pontos munkavégzés.
Iskolai előképzettség
Alapfokú iskolai végzettség
Szakmai előképzettség
Nem szükséges
Egészségügyi alkalmassági követelmény
Szükséges
Szakmai gyakorlat
Nem szükséges
SZC SPECIFIKUS INFORMÁCIÓK A KÉPZÉSHEZ
Minimális óraszám: 200 óra
Maximális óraszám: 260 óra
Képzést indító intézmény: Nyíregyházi SZC Sipkay Barna Technikum